INFO

HW-Fotografie

Mijn naam is Hans en ik woon in west brabant.

Ik ben 44 jaar en sinds een jaar of 25 ben ik geïnteresseerd in fotografie.
Zoals velen ben ik begonnen met een gekregen camera. Na verloop van tijd kreeg ik de kans om een eigen z/w doka te beginnen waar ik de nodige uurtjes heb doorgebracht.

Een aantal jaren is er van fotograferen niet veel gekomen. Na de geboorte van de kinderen ben ik pas met een “echte” Canon EOS begonnen.
In die tijd waren het vooral auto rally’s waar ik de nodige foto’s heb gemaakt, ook sta ik nu nog regelmatig bij de Nurburgring of bij Spa te fotograferen.

In 2003 heb ik m’n eerste digitale compact camera gekocht, perfecte foto’s, maar miste de scherpte en het inzoomen bij autosport evenementen.
Steeds vaker klopte ik bij mijn vader aan om zijn EOS 300D te lenen. Je raakt daar heel snel aan gewend en na verloop van tijd kon ik het niet laten om mijn eigen camera aan te schaffen.

Sinds 2008 heb ik een EOS 450D waar ik uitermate tevreden over ben. Omdat ik erg veel plezier heb in portret fotografie ben ik de laatste jaren fanatiek op zoek naar mensen die model willen staan. Schroom dus niet om contact op te nemen als het je leuk lijkt om een fotoshoot te doen.

Omdat ik voor mijn gevoel nog meer uit de camera kan halen dan nu het geval is ben ik dit jaar begonnen met een cursus digitale fotografie voor gevorderden. Door mijn interesse en dagelijkse werk in de automatisering is deze hobby in het digitale tijdperk een leuke combinatie.

Om mijn werk te tonen heb ik besloten om een eigen website te maken, ik hoop dat iedereen veel plezier beleeft met het bekijken van de foto’s.

Groetjes,

Hans